ARGENTINSK TANGO HORSENS

Argentinsk Tango Horsens

 
Alder: Voksne

 

Argentinsk Tango Horsens: Argentinsk Tango i Horsens: Argentinsk tango er en kompleks dans, der udfordrer kroppen og den måde man kommunikerer med et andet menneske på. Gennem dansen kan man udtrykke mange forskellige tilstande. Det er poesi, der skabes mellem herren og damen til en fantastisk og udtryksfuld musik.

Dans øger din koordination, kropskontrol samt giver dig bedre og hurtigere indlæring. Udover dette giver dans også bedre hukommelse og livsglæde, du klarer dig bedre i skolen og til eksamen, får nye venskaber, større bevægelsesfrihed og en selvsikkerhed på gulvet, når der spilles musik, sidst men ikke mindst får du en generelt bedre selvtillid.

Har du lyst til at dit barn forbedre sig i skolen samt lære at danse og få en masse nye venner, så kontakt os på nedestående oplysninger.

 

Tilmelding: 60 63 07 17

     
    
Book en prøvetime.
TC-Dance Studio ...stedet man danser. Vil du gå til dans i Horsens, er det hos
TC-Dance Studio du skal gå.
Book en gratis prøvetime.

 

Se hvilket holdnr. Tango har:

Argentinsk Tango Horsens

 

Velkommen til TC-Dance Studio

 

ARGENTINSK TANGO HORSENS

Argentinsk Tango Horsens

Argentinsk Tango i Horsens: Disco er en blanding af mange stilarter til hurtige bevægelser og den nyeste musik. Du vil elske de nye udfordringer. Argentinsk tango er en kompleks dans, der udfordrer kroppen og den måde man kommunikerer med et andet menneske på. Gennem dansen kan man udtrykke mange forskellige tilstande. Det er poesi, der skabes mellem herren og damen til en fantastisk og udtryksfuld musik. Alder: Voksne
Dans øger din koordination, kropskontrol samt giver dig bedre og hurtigere indlæring. Udover dette giver dans også bedre hukommelse og livsglæde, du klarer dig bedre i skolen og til eksamen, får nye venskaber, større  bevægelsesfrihed og en selvsikkerhed på gulvet, når der spilles musik, sidst men ikke mindst får du en generelt bedre selvtillid. Har du lyst til at forbedre dig både til sport, i skolen samt lære at danse og få en masse nye venner, så kontakt os på nedestående oplysninger.

 

Dans i Horsens

Med blandt andre Bjørn Bitsch og Ashli Williamson - (fra TV2´s "Vild med Dans") 

Vi er en danseskole, der tilbyder dans til folk i Horsens, SkanderborgStilling, Århus, Brædstrup, Hedensted, Juelsminde etc. Vi tilbyder danseundervisning inden for følgende stilarter: Børnerytmik, Vild med Dans-Børnedans, Sportsdans, Seje drenge, MGP-Børnedans, MGP-Mini Hip Hop, MGP-Mini Disco, Hip Hop, Disco Freestyle, High School Musical, MTV-Show, Showdans, Show Jazz, Vild med Dans og Argentinsk Tango.

Vi tilbyder også undervisning til julefrokoster, polterabends, firmafester, teambuilding og andre arrangementer.

 

Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Med venlig hilsen

Thor Bitsch & Christina Windfeldt

Argentinsk Tango i Horsens  

Hovedkontor - TC-Dance Studio | Strandkærvej 87 | 8700 Horsens
Tlf: 60 63 07 17
Email: info@horsensdans.dk | www.horsensdans.dk
TC-Dance Studio ...stedet man danser